Vaststelling uitwerkingsplan Het Klooster, deelgebieden 2 en 3

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein maken bekend dat zij het ‘Uitwerkingsplan Het Klooster, deelgebieden 2 en 3 (exclusief entreegebied)’ op 18 mei 2010 hebben vastgesteld. Het uitwerkingsplan is een uitwerking van het bestemmingsplan ‘Het Klooster 2004, correctieve herziening’ dat op 30 september 2009 onherroepelijk is geworden en omvat de bedrijvenvelden in de deelgebieden 2 en 3 en de landschappelijke elementen De Schalkwijksewetering en Vuilcop voor zover deze in het verlengde van de bedrijvenvelden zijn gelegen.

Het vaststellingsbesluit ligt samen met de daarbij behorende stukken ter inzage van 27 mei tot en met 8 juli 2010 bij het loket Bouwen. U kunt de stukken ook inzien via de website van de gemeente Nieuwegein (www.nieuwegein.nl).

Tegen het ontwerp van het uitwerkingsplan zijn GEEN zienswijzen ingediend.

Belanghebbenden kunnen tegen het vaststellingbesluit van 28 mei tot en met 8 juli 2010 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit geldt alleen voor een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht. Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:

  • a. de naam en adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden van het beroep.

Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist kan naast het instellen van beroep een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Aan het indienen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Ingevolge artikel 3.9a, derde lid, van de Wet ruimtelijke ordening treedt het vaststellingsbesluit in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het besluit treedt daarmee in werking op 9 juli 2010.

Nieuwegein, 26 mei 2010

Naar boven