Projectbesluit ex. artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maken bekend dat zij een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening hebben genomen ten behoeve van de realisatie van de bouw van een viertal groepswoningen en 12 appartementen op het terrein van zorgcentrum Sevenheijm aan de Maasbreeseweg 8 in Sevenum op de percelen kadastraal bekend als gemeente Sevenum, sectie L, nr. 1495 en nr. 143.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht ligt het besluit met de bijbehorende stukken met ingang van 28 mei 2010 (tot en met 8 juli 2010), tijdens kantooruren, gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst.

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 4 maart 2010 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen ons besluit staan op dit moment op basis van artikel 46, lid 6 Woningwet geen bezwaar of beroep open. De beroepstermijn begint pas te lopen op het moment dat er een besluit met betrekking tot de bouwvergunningaanvraag is bekendgemaakt.

Horst, 27 mei 2010

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven