‘Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied – 5e wijziging’ der Gemeente Houten

Burgemeesters en Wethouders van Houten makend bekend dat het ontwerp van het 5e plan van wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied en de bijbehorende stukken op basis van afdeling 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ter inzage worden gelegd.

Inhoud wijzigingsplan

Het plan van wijziging voorziet in de wijziging van de uitbreidingsgrichting van een agrarisch bedrijf aan de Provincialeweg 39 te Schalkwijk. Door deze wijziging wordt het mogelijk om bouwwerken op te richten ten behoeve van de agrarische bedrijfsvoering buiten de bestaande uitbreidingsrichting.

Waar en wanneer kunt u het ontwerpplan van wijziging inzien?

Het ontwerp wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 20 mei gedurende zes weken ter inzage bij de Gemeente InGang in het gemeentehuis aan het Onderdoor 25 te Houten. De Gemeente InGang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.30−12.30 uur en op woensdag ook van 16.00–19.00 uur. Telefonisch is de gemeente ook bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30−17.00 uur op (030) 639 26 11. Het plan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website: www.houten.nl/bestemmingsplannen

Wat als u uw mening kenbaar wil maken?

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpplan van wijziging naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeesters en wethouders van de gemeente Houten, Postbus 30, 2990 DA te Houten. Mondeling zienswijzen kunnen kenbaar gemaakt worden na afspraak met mevrouw G. den Besten of Dhr. J. Wijnekus van de afdeling Ruimtelijk Beleid. Zij zijn bereikbaar via het secretariaat van deze afdeling op telefoonnummer (030) 6392 611.

Naar boven