Bestemmingsplan De Steupel

Burgemeester en wethouders van Reeuwijk geven overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van hun voornemen een bestemmingsplan voor te bereiden en in procedure te brengen voor het plangebied De Steupel.

Het plangebied ligt in het noordoosten van de kern Reeuwijk-Brug, globaal tussen de Watercamping de Reeuwijkse Hout (ten westen van het plangebied) en de Reeuwijkse Plassen (ten oosten van het plangebied). De westelijke grens van het plangebied ligt ter plaatse van de weg De Steupel. Ten westen van deze weg zijn vrijstaande bungalows aanwezig die permanent worden bewoond. Het meest noordelijke perceel ten opzichte van deze woningen is in het plangebied opgenomen.

Het plan voorziet in de bouw van tien vrijstaande woningen.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Besluit ruimtelijke ordening melden wij dat er op dit moment nog geen stukken terinzageliggen en dat er geen zienswijzen kunnen worden ingediend. Pas bij het terinzageleggen van het ontwerpbestemmingsplan is het mogelijk om een zienswijze kenbaar te maken bij de gemeenteraad. Het ontwerpbestemmingsplan zal in verband met de gemeentelijke herindeling naar verwachting vanaf februari 2011 voor een periode van zes weken ter inzage worden gelegd. Hiervan zal aankondiging worden gedaan in de Staatscourant en de Kijk op Reeuwijk en de gemeentelijke website www.reeuwijk.nl

Reeuwijk, 26 mei 2010

Naar boven