Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning eerste fase ‘Hulst 63’

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 26 mei 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpprojectbesluit ‘Hulst 63’, samen met de ontwerpbouwvergunning eerste fase.

Het besluit maakt het mogelijk om de bestaande woning (woonboerderij) aan de Hulst 63 te splitsen in twee afzonderlijke woningen zonder daarbij het uiterlijk van de woonboerderij te veranderen. Op grond van het geldende bestemmingsplan ‘Woongebieden Noord Geldrop’ is op de plaats van de woonboerderij slechts één woning toegestaan.

Tijdens de genoemde terinzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn beschikbaar gesteld op www.geldrop-mierlo.nl. Het ontwerpplan is tevens verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Ten slotte liggen het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur ook ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Hofstraat 4 te Geldrop. Wilt u de stukken buiten deze openingstijden inzien, dan kunt u een afspraak maken met Leo Mes van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (040) 289 37 74. Ook voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met hem.

Naar boven