Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Zijdelwaard, inclusief Europarei

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Zijdelwaard met ingang van 28 mei 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan Zijdelwaard is een actualisering van de wijk Zijdelwaard en vervangt daarmee een aantal in de zeventiger jaren vastgestelde bestemmingsplannen. Het gaat om een conserverend bestemmingsplan, waarbij uitgegaan wordt van de bestaande situatie en de vigerende regeling.

Het ontwerpbestemmingsplan Zijdelwaard ligt van 28 mei 2010 tot en met 8 juli 2010 ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op www.uithoorn.nl.

Daarnaast ligt het bestemmingsplan terinzage in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16 te Uithoorn gedurende de openingstijden van het gemeentehuis en in de openbare bibliotheek, Alfons Ariënslaan 1 te Uithoorn, gedurende de openingstijden van de bibliotheek.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan Zijdelwaard kenbaar maken aan de gemeenteraad, postbus 8, 1420 AA Uithoorn.

De gemeenteraad zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Uithoorn, 26 mei 2010

Naar boven