Ontwerpbestemmingsplan Bospark ’t Wolfsven-Zuid

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van woensdag 26 mei 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Bospark ’t Wolfsven Zuid’.

Het ontwerpbestemmingsplan maakt de realisatie van vakantiewoningen en een speelbos mogelijk op het zuidelijke deel van het Bospark ’t Wolfsven (Patrijslaan 4, te Mierlo).

Het geldende bestemmingsplan Recreatiepark ‘t Wolfsven voorziet niet in deze plannen.

Het projectgebied wordt in het zuiden begrensd door de Spechtlaan en in het noorden door het overige deel van Bospark ’t Wolfsven.

Het ontwerpbestemmingsplan en de overige relevante stukken liggen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Hofstraat 4 in Geldrop. Het ontwerpbestemmingsplan is ook via de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl te raadplegen onder de kop ‘ruimtelijke instrumenten en plannen/bestemmingsplannen/bestemmingsplannen in procedure en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wilt u de stukken buiten openingstijden van het gemeentehuis inzien, dan kunt u een afspraak maken met Peter Verstraaten van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon 040-2893759. Ook voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Peter Verstraaten.

Geldrop-Mierlo, 25 mei 2010

De secretaris,

J.H.M. van Vlerken.

De burgemeester,

M.J.D. Donders – De Leest.

Naar boven