Voorontwerpbestemmingsplan ‘Provincialeweg 142a te Opende’

Burgemeester en wethouders geven gelet op artikel 1.3.1 Bro kennis van het voornemen een bestemmingsplan vast te stellen voor het perceel Provincialeweg 142a te Opende. Met dit plan wordt het perceel Provincialeweg 142a te Opende bestemd voor wonen met zorg voor kinderen en jongeren met een beperking. Een uitbreiding van de bebouwing is noodzakelijk om aan de toenemende vraag naar zorgplaatsen te kunnen voldoen.

Ingevolge het bepaalde in de Inspraakverordening Grootegast (vastgesteld 27 januari 2004) zal het voorontwerpbestemmingsplan ‘Provincialeweg 142a te Opende’ met ingang van 26 mei 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage liggen, bij de balie Ruimte in het gemeentehuis van Grootegast en is tevens te raadplegen op de gemeentelijke website: www.grootegast.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijke of mondelinge reacties naar voren brengen. Schriftelijke reacties dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Grootegast, Postbus 46, 9860 AA, Grootegast. Voor mondelinge inspraakreacties kunt u contact opnemen met mevrouw M.A. Boomsma, tel. 0594-695711.

In het kader van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening zal het voorontwerpbestemmingsplan worden toegezonden aan de wettelijke overlegpartners.

Naar boven