Vastgesteld bestemmingsplan ‘Nederhemert’

De gemeenteraad van Zaltbommel heeft in zijn vergadering van 15 april 2010 het bestemmingsplan ‘Nederhemert’ gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan is opgesteld in het kader van de actualisatie/harmonisatie van de komplannen. In het bestemmingsplan zijn geen nieuwe ontwikkelingen opgenomen.

De ten opzichte van het ontwerp-bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen hebben betrekking op (zakelijk weergegeven):

  • het wijzigen van de vorm van een bouwperceel;

  • het op een juiste wijze bestemmen van een bestaande bedrijven;

  • enkele tekstuele aanpassingen.

Inzage

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf vrijdag 28 mei 2010 tot en met donderdag 8 juli 2010 ter inzage op het gemeentekantoor, Hogeweg 11 te Zaltbommel. Daarnaast kunnen de stukken worden ingezien via de website www.Zaltbommel.nl (aanklikken ‘Leven en Wonen’).

Beroep

Bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, kan van zaterdag 29 mei 2010 tot en met vrijdag 9 juli 2010 beroep worden ingesteld. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan. Het beroep of verzoek moet tenminste bevatten naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bestreden besluit en de gronden van het bezwaar of beroep. Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden:

  • die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend;

  • voor zover het beroep is gericht op de door gemeenteraad aangebrachte wijzigingen.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zaltbommel, 27 mei 2010

Burgemeester en Wethouders van Zaltbommel.

Naar boven