Vastgestelde bestemmingsplan ‘Delfzijl – Midscheeps 110’

De gemeenteraad heeft bij besluit van 12 mei 2010 het bestemmingsplan ‘Delfzijl – Midscheeps 110’ vastgesteld.

Het bestemmingsplan is voor de bouw van een woning aan de Midscheeps 110 te Delfzijl Het bouwplan is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Doklanden’.

Het vastgestelde bestemmingsplan en het raadsbesluit liggen van 26 mei tot en met 6 juli 2010 ter inzage in het gemeentehuis (te bevragen bij de centrale balie) en in de Openbare Bibliotheek, Oude Schans 23 te Delfzijl. Het bestemmingsplan kunt u ook inzien via www.delfzijl.nl, ‘Actueel’, ‘Ruimtelijke plannen’, ‘Bestemmingsplannen’.

Beroep

Tijdens deze termijn kan tegen het raadsbesluit uitsluitend beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij niet tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, omdat tegen het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijzen bij de gemeenteraad naar voren zijn gebracht en het ontwerpbestemmingsplan ongewijzigd is vastgesteld.

Het beroep richt u aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kunt u binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het raadsbesluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven