Bestemmingsplan Flats Snijdelwijk

Burgemeester en wethouders van Boskoop maken, op grond van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad van Boskoop op 20 april 2010 het bestemmingsplan Flats Snijdelwijk heeft vastgesteld.

Toelichting

Aan de Snijdelwijklaan te Boskoop ligt een drietal flats. De flats worden gerenoveerd. Hierdoor zullen de flats weer gaan voldoen aan de hedendaagse veiligheidseisen en levensstandaard. Om het renovatieproject mogelijk te maken dient het bestemmingsplan te worden herzien.

Terinzage

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen vanaf 27 mei 2010 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, aan het Raadhuisplein 1 te Boskoop.

Het besluit en het plan zijn ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Boskoop, onder: ’Nu in Boskoop\Plannen en projecten\Ruimtelijke plannen’.

Rechtsbescherming

Op grond van artikel 8.2, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijke ordening kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage schriftelijk beroep worden ingesteld tegen het besluit. Het beroep kan alleen worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die (tijdig) zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht,

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht.

Daarnaast kan degene die beroep heeft ingediend en een spoedeisend belang heeft een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven