Kennisgeving artikel 1.3.1 Bro en inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Gymzaal Santpoort-Zuid’

Besluit ruimtelijke ordening (artikel 1.3.1 Bro)

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn een nieuw bestemmingsplan op te stellen voor het ‘Oranjeveld’, aan de Willem de Zwijgerlaan te Santpoort-Zuid. Het plangebied ligt zuidelijk van de Brederode Daltonschool, die is gevestigd aan de Willem de Zwijgerlaan 110. Ten oosten en ten zuiden wordt het plangebied begrensd door de Van Dalenlaan en de Bloemendaalsestraatweg. Het bestemmingsplan zal voorzien in een planologische regeling ten behoeve van de bouw van een gymzaal ter plaatse van het ‘Oranjeveld’.

Er is geen gelegenheid om zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en er wordt tevens geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Eerste resultaat van deze voorbereiding betreft een voorontwerpbestemmingsplan dat opgesteld is. Hierop is inspraak mogelijk

Wilt u het plan inzien?

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 21 mei 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis, Dudokplein 1 te IJmuiden. De receptie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 16.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Eveneens is een exemplaar van het voorontwerpbestemmingsplan in te zien bij de centrale bibliotheek te IJmuiden gedurende de gebruikelijke openingstijden. Het bestemmingsplan is tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wilt u inspreken?

Inspraakreacties kunnen door eenieder schriftelijk worden ingediend gedurende bovengenoemde termijn. De reacties kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Velsen,  Postbus 465, 1970 AL IJmuiden, o.v.v. ‘inspraakreactie bestemmingsplan Gymzaal Santpoort-Zuid’.

Naar boven