Ontwerpbestemmingsplan Hogeweg V te Hulst

Burgemeester en Wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.8 lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Hogeweg V ter inzage ligt.

Het plangebied Hogeweg V betreft de zuidwestelijke uitbreiding en ruimtelijke afronding van het lokaal en regionaal georiënteerde bedrijventerrein Hogeweg bij de stadskern Hulst. Het doel van het voorliggende bestemmingsplan is het voor deze ontwikkeling bieden van een actueel beleidskader en juridisch planologische regeling.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een plankaart, planregels en plantoelichting en ligt van 20 mei 2010 tot en met 30 juni 2010 voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst.

Het plan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl in het menu onder wonen en leven, bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hulst, Postbus 29, 4560 AA Hulst. Mondelinge zienswijze kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. U wordt verzocht hiervoor op voorhand een afspraak te maken bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0114-389252.

Op donderdagavond 3 juni 2010 vindt in het Stadhuis, Grote Markt 21 te Hulst van 18:30 tot 21:00 uur een inloopavond plaats. Tijdens deze avond kunt u het plan inzien en vragen stellen. Ook is het mogelijk op deze avond uw zienswijze kenbaar te maken.

Hulst, 19 mei 2010

Burgemeester en wethouders van Hulst,

de burgemeester,

J.F. Mulder.

De secretaris,

S. ter Wal.

Naar boven