Vaststelling correctief bestemmingsplan Koudum (gebied tussen Hoofdstraat en Tjalke van der Walstraat)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijefurd maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 27 april 2010 het correctief bestemmingsplan Koudum (gebied tussen Hoofdstraat en Tjalke van der Walstraat) heeft vastgesteld.

In dit bestemmingsplan is een nieuwe planologische regeling opgenomen ten behoeve van de realisatie van een appartementengebouw inclusief multifunctionele ruimtes (voormalige locatie ‘Slecker-de Pauw’).

Het bestemmingsplan inclusief de hierop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van vrijdag 28 mei 2010 gedurende 6 weken ter inzage op het gemeentekantoor te Workum en in de openbare bibliotheek te Koudum. Het plan is dan ook te raadplegen op de website van de gemeente (www.nijefurd.nl).

Gedurende de hierboven genoemde termijn van de ter inzage legging kan tegen het besluit van de gemeenteraad door een belanghebbende beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet zijn voorzien van naam, adres, datum, de omschrijving van de beslissing, de gronden van het beroep en een handtekening.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Een belanghebbende kan tijdens de beroepstermijn de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek moet een afschrift van het ingediende beroepschrift worden overlegd.

Indien een belanghebbende tijdens de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek tot een voorlopige voorziening indient, wordt de werking van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven