Vaststelling wijzigingsplan ‘Noord 3de wijziging Sassenheim: Molenstraat 1−3’

Het college van burgemeester en wethouders van Teylingen maakt bekend dat het wijzigingsplan ‘Noord 3de wijziging Sassenheim: Molenstraat 1−3’ op 3 mei 2010 is vastgesteld.

Molenstraat 1–3

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de bouw van twee geschakelde woningen met bijgebouwen ter plaatse van de Molenstraat 1−3 te Sassenheim, de voormalige locatie van het bedrijf Wijntjes.

De Molenstraat is gelegen in het noorden van Sassenheim tussen de Hoofdstraat en de Parklaan. Het plangebied is gelegen aan de noordzijde van de Molenstraat en grenst aan de achtererven van de woningen aan de Hoofdstraat.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan met de hierbij behorende stukken liggen vanaf 21 mei tot en met 1 juli 2010 ter inzage. Het wijzigingsplan, bestaande uit planregels, een toelichting en een plankaart, kan ingezien worden in het gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25 in Sassenheim of via www.teylingen.nl. Kijk hiervoor in de rubriek Plannen en Projecten, Sassenheim.

Beroep

Gedurende de periode dat het plan ter visie ligt kan beroep ingesteld worden bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Dit geldt alleen voor degene die kan aantonen tijdens de ontwerpfase redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen.

Het vaststellingsbesluit treedt op 2 juli 2010 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepsschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Joost Broeke van de afdeling Ruimte, bereikbaar op telefoonnummer 0252-783 300.

20 mei 2010

Burgemeester en wethouders van Teylingen.

Naar boven