Vaststelling bestemmingsplan ‘Woningen Broekelingstraat’

Het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 1 april 2010 het bestemmingsplan ‘Woningen Broekelingstraat’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in de realisering van 10 starterswoningen, in een plangebied dat is gelegen aan de Broekelingstraat, ter plaatse van het (voormalig) klooster, in Aarle-Rixtel.

Het bestemmingsplan ‘Woningen Broekelingstraat’ en de bijbehorende stukken liggen van dinsdag 25 mei 2010 tot en met dinsdag 6 juli 2010 voor iedereen ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via www.laarbeek.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Degene die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, alsmede een belanghebbende die tegen de gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan bedenkingen heeft, kan gedurende de inzagetermijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Ook kan een verzoek worden ingediend tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Naar boven