Ontwerpbestemmingsplan De Kwekerij

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor het gebied van de voormalige kwekerij Scholten aan de Huis Ten Boschstraat het ontwerpbestemmingsplan De Kwekerij ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan maakt de herontwikkeling van de voormalige kwekerij naar woningbouw mogelijk. Het bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van 60 woningen in een Vechtse en groene opzet.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 21 mei 2010 tot en met donderdag 1 juli 2010 ter inzage. Gedurende deze termijn wordt een ieder in de gelegenheid gesteld schriftelijk (geen email) of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Op 3 juni 2010 is er een inloopavond in de kantine van het gemeentekantoor. De inloopavond begint om 17.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Deze avond kunt u informatie krijgen over het ontwerpbestemmingsplan.

U kunt uw zienswijze richten aan: de gemeenteraad van Maarssen, Postbus 11, 3600 AA Maarssen, o.v.v. ‘ontwerpbestemmingsplan De Kwekerij’. Indien u uw zienswijze mondeling wilt indienen, verzoeken wij u contact op te nemen met mevrouw Bader-Schenk onder telefoonnummer 0346-594468.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is raadpleegbaar via of ligt ter inzage op de volgende locaties:

  • Gemeentelijke Internetsite www.maarssen.nl → inwoners → bouwen en wonen → bestemmingsplannen → De Kwekerij

  • Klantenservice van de centrale balie tijdens de openingstijden van het gemeentekantoor, Endelhovenlaan 1 te Maarssen. De stukken kunnen aan de balie worden gevraagd.

  • De landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Naar boven