Ontwerpprojectbesluit ‘MFA JES-gebied 2010’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veenendaal maken bekend dat met ingang van 21 mei 2010 het ontwerp projectbesluit ter inzage ligt.

Begrenzingen

Het plangebied ‘MFA-JES-gebied’ wordt begrensd aan de noordzijde door de Grift, aan de zuidzijde door de Palmen Grift. Aan de oostzijde wordt plangebied begrensd door twee flatgebouwen, te weten de Vuurdoorn en Sprea. De westzijde van het plan wordt door één flatgebouw begrensd, te weten de Liguster.

Inhoud projectbesluit

Het ontwerpprojectbesluit voorziet in de realisering van een multifunctionele accommodatie in het plangebied ‘JES-gebied 2010’.

Ter inzage

Het ontwerpprojectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van vrijdag 21 mei 2010 gedurende 6 weken (dus tot 3 juli 2010) ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Website

Ook op de website van de gemeente Veenendaal (www.veenendaal.nl) kunt u het ontwerpprojectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukkeninzien bij het thema ‘Bestuur en organisatie’, onder het kopje ‘Bekendmakingen’.

Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u ook het ontwerpprojectbesluit ook digitaal inzien.

Reageren

Tot 3 juli 2010 kan een ieder zijn of haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerpprojectbesluit naar keuze schriftelijk, via de e-mail of mondeling indienen.

Schriftelijk

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

E-mail

Uw inspraakreactie kunt u richten aan de raad van de gemeente Veenendaal en sturen aan: info@veenendaal.nl.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer B. Dijkman van de afdeling Beleid en Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 538 324

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het ontwerpprojectbesluit kunt u eveneens contact opnemen met de heer B. Dijkman van de afdeling Beleid en ontwikkeling via bovengenoemd telefoonnummer.

Naar boven