Ontwerpbestemmingsplan Leijsenakkers, Herziening 1 (Perceel Leijsenstraat 35), ontwerp-ontheffing hogere grenswaarden perceel Leijsenstraat 35

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend, dat voor het perceel Leijsenstraat 35 te Oosterhout een bestemmingsplan in procedure is gebracht. Ten behoeve van dit bestemmingsplan dient naast het bestemmingsplan zelf ook een ontheffing hogere grenswaarden wegverkeer te worden vastgesteld.

Ontwerpbestemmingsplan Leijsenakkers, Herziening 1 (perceel Leijsenstraat 35)

Ter uitvoering van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan Leijsenakkers, Herziening 1 (perceel Leijsenstraat 35) en het ontwerpbesluit met de hierbij behorende stukken ter inzage. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de bouw van een nieuwe woning op het perceel Leijsenstraat 35 ter vervanging van de bestaande woning. De nieuwe woning wordt meer centraal op het perceel gebouwd.

Ontwerp-ontheffing hogere grenswaarden Leijsenstraat 35 Oosterhout

Het voornemen bestaat om met toepassing van artikel 83 van de Wet Geluidhinder ontheffing te verlenen voor het overschrijden van de voorkeursgrenswaarde (48dB) ter plaatse van de nieuw te bouwen woning tot maximaal 53,1 dB. Het ontwerpbesluit tot ontheffing hogere grenswaarden met bijbehorende stukken ligt eveneens ter inzage.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp-ontheffing hogere grenswaarden, met ontwerpbesluiten en de hierbij behorende stukken, liggen met ingang van 20 mei 2010 gedurende zes weken, voor eenieder te¿r inzage bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout. Tevens kunnen alle stukken ook geraadpleegd worden op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Mogelijkheid indiening zienswijze

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging (dus tot en met 30 juni 2010) zijn zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Leijsenakkers, Herziening 1 (perceel Leijsenstraat 35)’.

Tegen de ontwerp-ontheffing hogere grenswaarden dienen de schriftelijke zienswijzen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp-ontheffing hogere grenswaarden Leijsenstraat 35’.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de heer F. Versteegh van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, tel. 0162-489819.

Ingediende zienswijzen worden opgenomen in een Reactienota zienswijzen, welke bij verdere besluitvorming zal worden betrokken.

Oosterhout, 19 mei 2010

Naar boven