Ontwerpbestemmingsplan ‘Pekingpark-Baarnsch Lyceum’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Baarn maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van vrijdag 21 mei 2010 tot en met donderdag 1 juli 2010 voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Pekingpark-Baarnsch Lyceum’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het villapark Pekingpark en het terrein van het Baarnsch Lyceum. De begrenzing van het plangebied wordt gevormd door de Stationsweg en de Lt. Generaal van Heutszlaan in het westen, de Javalaan in het noorden en de Torenlaan in het oosten en de oost-west gelegen spoorbaan. Het bestemmingsplan is conserverend van aard.

Wilt u het bestemmingsplan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Pekingpark-Baarnsch Lyceum’ is samen met de bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.baarn.nl. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien in het gemeentehuis, tijdens openingstijden van 9.00 uur tot 12.00 uur (andere tijden op afspraak), bij de balie Frontoffice.

Zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan eenieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling naar voren brengen.

  • o Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden ingezonden via postbus 1003, 3740 BA BAARN, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Pekingpark-Baarnsch Lyceum’.

  • o Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw M. Hepp – Jansen via telefoonnummer 035-548 18 54 of mevr. E. Nelissen via telefoonnummer 035-548 17 82.

Het is niet mogelijk uw zienswijze in te dienen via de gemeentelijke website.

De verdere procedure

De gemeenteraad neemt een besluit over de beantwoording van de ingediende zienswijzen en over het vaststellen van het bestemmingsplan. Nadat het vastgestelde bestemmingsplan gedurende zes weken ter inzage heeft gelegen voor beroep treedt het in werking. Indien geen beroep wordt ingesteld, is daarmee de procedure afgerond.

Naar boven