Projectbesluit perceel De Dassenboarch 25 te IJlst

Burgemeester en wethouders van Wymbritseradiel maken bekend dat zij op 20 mei 2010 op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit hebben genomen voor het perceel De Dassenboarch 25 te IJlst.

Inhoud/locatie: Het projectbesluit maakt de bouw mogelijk een gemeenschapscentrum als aanbouw bij het sportcomplex De Utherne, De Dassenboarch 25 te IJlst.

Bekendmakingsdatum: 20 mei 2010.

Inzage: Het projectbesluit met de daarbij behorende relevante stukken liggen met ingang van 21 mei 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Stadslaan 75 te IJlst, dit gedurende de openstellingstijden.

De relevante bestanden van het projectbesluit zijn ook te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens zij deze bestanden te downloaden op de weblocatie http://ruimtelijkeplannen.sneek.nl/Wymbritseradiel/83CA3A6C-4719-4C0F-952A-CD11C67D6322/

Reageren: Omdat tegen de ontwerpen van het projectbesluit in het kader van de voorbereidingsprocedure geen zienswijzen kenbaar zijn gemaakt, kan alleen een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze heeft ingediend, beroep aantekenen tegen de vaststelling van het projectbesluit binnen een termijn van zes weken vanaf de dag na die van bekendmaking van het besluit.

Een dergelijk beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Leeuwarden (sector Bestuursrecht), Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. Een beroepschrift moet zijn ondertekend en tenminste bevatten: de naam en adres van indiener, dagtekening, omschrijving van besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Indien onverwijlde spoed dat vereist, is het voor de beroepsgerechtigde tevens mogelijk om voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank. Een dergelijk verzoek kan alleen worden ingediend als er ook een beroepschrift is ingediend en daarover nog geen uitspraak is gedaan. Wordt een dergelijk verzoek buiten de beroepstermijn ingediend, schort dit de werking van het besluit niet op en treedt het besluit na de beroepstermijn in werking.

Naar boven