Ontwerpbestemmingsplan ‘Balk – Boslust Noordoost’

Burgemeester en wethouders van Gaasterlân-Sleat maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 onder d van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Balk – Boslust Noordoost ’ ter inzage ligt.

Het plangebied bevindt zich ten zuiden van Balk en wordt in het noordwesten begrensd door de achterzijde van de percelen aan de Benjamin Steengengastrjitte en Lubertus van Beekstrjitte, in het noord(oosten) door de achterzijde van enkele percelen aan de Jachtlustweg en voor het overige door agrarische percelen. Het nieuwe bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van 7 duurzaam gebouwde woningen mogelijk en voorziet tevens in een bestemming voor een groenstrook.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 21 mei 2010 tot en met 1 juli 2010 ter inzage in het gemeentehuis van Gaasterlân-Sleat, Dubbelstraat 1 te Balk. Het ontwerpplan is tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.gaasterlan-sleat.nl. (Wonen, werken en leven/Bestemmingsplannen) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen genoemde termijn kan eenieder bij de gemeenteraad schriftelijk (Postbus 30, 8560 AA te Balk) of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer H. ter Beeke, tel.: (0514) 60 81 33. Van de zienswijzen die mondeling naar voren zijn gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Het is mogelijk dat de ter inzage gelegde stukken tijdens de terinzagelegging worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

Balk, 20 mei 2010

Naar boven