Ontwerpbestemmingsplan 'Pastoor van Tielstraat'

Burgemeester en wethouders van Ubbergen maken bekend dat eenieder met ingang van vrijdag 21 mei 2010 tot en met donderdag 1 juli 2010 in de gelegenheid wordt gesteld om tijdens de openingstijden in het gemeentehuis van Ubbergen aan de Rijksstraatweg 139 te Beek-Ubbergen, kennis te nemen van het ontwerp van het bestemmingsplan 'Pastoor van Tielstraat' inclusief alle daaraan ten grondslag liggende onderzoeken en het ontwerp van het raadsbesluit tot vaststelling van het plan.

Het plangebied bestaat uit een gebied dat is gelegen aan de zuidkant van de Pastoor van Tielstraat te Leuth met inbegrip van de braak liggende gronden die ten zuiden van de daar aanwezige woningen zijn gelegen en een gedeelte van een weitje aan de oostzijde daarvan. Het bestemmingsplan dat uit een toelichting, planregels en een plankaart bestaat maakt het mogelijk dat in het plangebied in het kader van herstructurering 37 woningen kunnen worden gerealiseerd.

Het ontwerpbestemmingsplan is vanaf vrijdag 21 mei 2010 tevens raadpleegbaar via de internetsites www.ubbergen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan binnen de genoemde termijn van zes weken schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan 'Pastoor van Tielstraat' kenbaar maken bij de gemeenteraad van Ubbergen, Postbus 201, 6573 ZJ Beek-Ubbergen. Degene die een mondelinge zienswijze naar voren wil brengen, kan hiervoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling VROM, tel.14024. Het is niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen.

Voor nadere informatie over het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met dhr. J. Hamersma, tel.: 14024 (aanwezig op maandag en woensdag).

Naar boven