Voorbereidingsbesluit Burgemeester Winklerplein en directe omgeving

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sliedrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 Wro bekend dat de raad in zijn vergadering van 10 mei 2010 heeft verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid (voorbereidingsbesluit):

  • voor het Burgemeester Winklerplein en directe omgeving, een en ander zoals aangegeven op de bij het besluit behorende tekening met nummer A-1-10.01.

Het voorbereidingsbesluit is genomen om planologische ontwikkelingen in het betreffende gebied mogelijk te maken.

Het raadsbesluit en de bijbehorende tekening liggen vanaf 21 mei 2010 voor een ieder gedurende zes weken ter inzage in het gemeentekantoor, Industrieweg 11 te Sliedrecht. Daarnaast zijn het raadsbesluit en de tekening te raadplegen op de website van de gemeente, www.sliedrecht.nl, onder Beleid en regelgeving, RO en Milieu, Bestemmingsplannen.

U kunt het voorbereidingsbesluit ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het voorbereidingsbesluit op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het voorbereidingsbesluit in te typen of te zoomen op de kaart.

Het voorbereidingsbesluit en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF te raadplegen op de website van de gemeente, www.sliedrecht.nl, via: Beleid en regelgeving → Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Milieu → Bestemmingsplannen (bestemmingsplannen in procedure).

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 21 mei 2010.

Naar boven