Bestemmingsplan Kruiskamp Parkweelde II (onherroepelijk)

Het bestemmingsplan omvat de mogelijkheid om 45 woningen en 35 appartementen op de hoek van de Van Randwijcklaan en Ringweg Kruiskamp te bouwen. Het plangebied wordt begrensd door de parallelweg Ringweg Kruiskamp aan de oostzijde, de Van Randwijcklaan aan de noordzijde, de Magelhaenstraat aan de westzijde en een voetpad aan de zuidzijde.

De gemeenteraad van Amersfoort heeft op 9 februari 2010 bij besluitnr. 3389986, het bestemmingsplan Kruiskamp Parkweelde II gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan en het raadsbesluit hebben van 18 maart t/m 28 april 2010 ter inzage gelegen waarbij beroep kon worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Van deze gelegenheid is geen gebruik gemaakt. Daarmee is het bestemmingsplan met ingang van 29 april 2010 onherroepelijk geworden.

Het bestemmingplan ligt vanaf heden voor eenieder ter inzage bij het Vergunningenloket in de Observant aan het Stadhuisplein 7. De openingstijden van het Vergunningenloket zijn op werkdagen van 9.00–13.00 uur. Het bestemmingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (bestemmingsplannen in voorbereiding en klik vervolgens op de kaart door naar het gebied).

Naar boven