Ontwerpbestemmingsplan Stationsgebied

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Bilt maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.1.1. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 20 mei 2010, gedurende zes weken in het gemeentehuis ‘Jagtlust’, voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Stationsgebied ter inzage ligt.

Het gebied, waarvoor dit ontwerpbestemmingsplan is opgesteld, omvat globaal het spoorwegstation van Bilthoven en het omliggende stationsgebied. De ontwerpbestemmingsplannen voor de gebieden van De Kwinkelier en het Vinkenplein zullen later, afzonderlijk, ter visie worden gelegd.

Het plan is in te zien op de gemeentelijke website www.debilt.nl en in het informatiecentrum van het gemeentehuis ‘Jagtlust’.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kunnen door eenieder, schriftelijk en gemotiveerd, zienswijzen worden ingediend.

Degenen die zienswijzen indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan, moeten deze richten aan burgemeester en wethouders van De Bilt, Postbus 300, 3720 AH Bilthoven.

Bilthoven, 19 mei 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Bilt,

de secretaris,

R.A.K. Huijbregts.

De burgemeester,

A.J. Gerritsen.

Naar boven