Voorbereidingsbesluiten gemeente Dongeradeel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dongeradeel maken bekend dat de gemeenteraad op grond van de artikelen 19, lid 1 en 21 van de (oude) Wet op de Ruimtelijke Ordening heeft besloten dat een bestemmingsplan c.q. een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid voor:

  • a. een perceel westelijk van de Tibsterwei te Ee, kadastraal bekend gemeente Ee, sectie K, nrs. 373, 374, 375 en 640 voor het realiseren van een gaswinningsinstallatie;

  • b. een perceel aan de Skieppereed te Ee, kadastraal bekend gemeente H, nr. 317 voor het vergroten van de bestaande paardenstal.

Deze besluiten treden in werking op 20 mei 2010. De besluiten en de daarbij behorende tekeningen liggen vanaf de bovengenoemde datum ter inzage bij de balie Publiekszaken in het gemeentehuis aan de Koningstraat 13 te Dokkum. Op verzoek en tegen vergoeding van de kosten kunnen afschriften hiervan worden verstrekt. Het voorbereidingsbesluit onder a. betreft een herziene beslissing op een bezwaarschrift. Dit betekent dat hiertegen beroep kan worden aangetekend bij de rechtbank te Leeuwarden, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. Tegen het voorbereidingsbesluit onder b. kan bezwaar worden gemaakt bij de gemeenteraad van Dongeradeel, postbus 1, 9100 AA te Dokkum. Een bezwaar- of beroepsschrift moet binnen 6 weken na de datum van inwerking treden van het voorbereidingsbesluit worden ingediend.

Naar boven