Vastgesteld ‘Uitwerkingsplan Morgenweg 59’

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat zij het bestemmingsplan ‘Uitwerkingsplan Morgenweg 59’ heeft vastgesteld. Het plan voorziet in een nadere uitwerking van het globale bestemmingsplan ‘Velmolen Oost’ en biedt als zodanig een planologische basis voor de ontwikkeling van één woningbouwkavel op het adres Morgenweg 59.

Gedurende de voorbereidingsprocedure van het uitwerkingsplan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

Het vaststellingsbesluit ligt met de relevante stukken vanaf 20 mei 2010 voor een periode van 6 weken tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur en op donderdag van 08.30 tot 19.30 uur ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145.

Het plan is eveneens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.uden.nl. Gedurende deze beroepstermijn kunnen belanghebbenden krachtens de Algemene wet bestuursrecht tegen dit besluit schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit en daarmee het uitwerkingsplan treedt daags na afloop van de hierboven vermelde beroepstermijn in werking, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet eerder in werking dan nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Uden, 19 mei 2010

Burgemeester en wethouders van Uden,

de secretaris,

J.M. Smarius.

De burgemeester,

H.A.G. Hellegers.

Naar boven