Kennisgeving artikel 1.3.1 Bro Cattenbroekerdijk 32

Burgemeester en wethouders van Montfoort geven ter voldoening aan artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening kennis van hun voornemen om medewerking te verlenen aan het realiseren van een nieuwe bedrijfsloods op het perceel Cattenbroekerdijk 32 te Linschoten.

De huidige bestaande opstallen zullen worden gesloopt. Binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied’ is het niet mogelijk om een nieuwe bedrijfsloods op te richten. Om het realiseren van een bedrijfsloods toch mogelijk te maken, zal een projectbesluit door burgemeester en wethouders genomen dienen te worden.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Besluit ruimtelijke ordening melden wij dat er geen stukken ter inzage liggen en dat er geen zienswijzen kunnen worden ingediend. Pas bij het ter inzage leggen van het ontwerpprojectbesluit is het mogelijk om een zienswijze kenbaar te maken bij burgemeester en wethouders. Het ontwerpprojectbesluit zal naar verwachting vanaf 3 juni 2010 voor een periode van zes weken ter inzage worden gelegd.

Montfoort, 19 mei 2010

Naar boven