Ontwerpbestemmingsplan ‘Schipperswal 32−36 en Mijnheerkensweg 5’

Burgemeester en wethouders van Roermond maken bekend dat met ingang van 19 mei 2010 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Schipperswal 32−36 en Mijnheerkensweg 5’ met de daarop betrekking hebbende stukken voor eenieder ter inzage ligt bij publieksvoorlichting in de Stadswinkel (Markt 31 in Roermond). Het betreft de terinzagelegging overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kan via de gemeentelijke website worden geraadpleegd, op www.ruimtelijkeplannen.roermond.nl. Het ontwerpbestemmingsplan is eveneens digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan geeft een planologische regeling voor de locaties Schipperswal 32−36 (op bedrijventerrein Willem Alexander). Dit als gevolg van het feit dat door Gedeputeerde Staten van Limburg in het verleden goedkeuring aan diverse delen van het bestemmingsplan Willem Alexander is onthouden. Tevens voorziet het bestemmingsplan in een planologische regeling voor het realiseren van een kade aan de Mijnheerkensweg 5 in Roermond.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan door eenieder bij voorkeur schriftelijk zienswijzen worden ingediend bij de gemeenteraad van de gemeente Roermond, Postbus 900, 6040 AX in Roermond. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, telefoon 0475-359292.

Naar boven