Uitwerkingsplan Vathorst De Velden 3G (onherroepelijk)

Het uitwerkingsplan is een uitwerking van de bestemming ‘uit te werken woon-, bedrijf- en kantoordoeleinden van planregels uit het bestemmingsplan Vathorst. Het uitwerkingsplan maakt de ontwikkeling mogelijk van circa 200 woningen, 2 hockeyvelden, een skatepark en een aantal andere maatschappelijk voorzieningen’ langs de Heideweg ten westen van Hooglanderveen.

Burgemeester en wethouders van Amersfoort (b en w) hebben op 23 februari 2010 het uitwerkingsplan voor de tweede keer gewijzigd vastgesteld.

Het uitwerkingsplan en het b en w-besluit hebben van 11 maart t/m 21 april 2010 ter inzage gelegen waarbij beroep kon worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Van deze gelegenheid is geen gebruik gemaakt. Daarmee is het uitwerkingsplan met ingang van 22 april 2010 onherroepelijk geworden.

Het uitwerkingsplan ligt vanaf heden voor eenieder ter inzage bij het Vergunningenloket in de Observant aan het Stadhuisplein 7. De openingstijden van het Vergunningenloket zijn op werkdagen van 9.00–13.00 uur. Het bestemmingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen.

Naar boven