Vastgesteld bestemmingsplan ‘Biomassa Van Werven (5020)’

Het college van Dronten maakt bekend dat de gemeenteraad op 29 april 2010 bestemmingsplan ‘Biomassa Van Werven (5020)’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied van dit plan beslaat het perceel aan de Biddingringweg 23 waar het bedrijf Van Werven is gevestigd. Het bestemmingsplan herziet het geldende bestemmingsplan en verwerkt de reeds verleende vrijstelling ex artikel 19.1 WRO in een nieuwe bestemming. Het plan voorziet in een actuele planologische regeling voor het bedrijf.

U kunt de desbetreffende stukken van 20 mei tot en met 30 juni 2010 tijdens openingstijden inzien (6 weken) bij:

  • de publieksbalie van het gemeentehuis;

  • de openbare Bibliotheek te Dronten;

Het hele plan is beschikbaar op www.dronten.nl/website onder het submenu Mijn gemeente, Bouwen en Wonen – bestemmingsplannen.

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijk beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u:

  • tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebt ingediend;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen;

  • bedenkingen hebt tegen de wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Het besluit van de gemeenteraad van Dronten treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u – tijdens de beroepstermijn – een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de voorzitter van genoemde afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Dronten, 19 mei 2010

Burgemeester en wethouders van Dronten,

secretaris,

R. Kool.

Burgemeester,

A.B.L. de Jonge.

Naar boven