Ontwerpbestemmingsplan Langenakker

Burgemeester en wethouders van Oegstgeest maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang vrijdag 14 mei 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Langenakker.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft reeds in het begin van dit jaar 6 weken ter inzage gelegen. Mede naar aanleiding van zienswijzen is het bestemmingsplan zodanig gewijzigd dat het wenselijk is het bestemmingsplan nogmaals in ontwerp ter visie te leggen. Het bestemmingsplan beslaat een deel van het gebied tussen het Rustenburgerpad, de Oude Rijn, de gemeentegrens met Katwijk en de Rijnsburgerweg. Het doel van het ontwerpbestemmingsplan is grotendeels het maken van een openbaar park alsmede het mogelijk maken van de bouw van een brede school nabij het Rustenburgerpad.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 14 mei 2010 ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 in Oegstgeest. Het plan kan worden ingezien op werkdagen van 08.30 tot 17.00. Voor het inzien van het plan buiten deze tijden kan een afspraak worden gemaakt via het secretariaat van het projectbureau, telefoon 071-51 91 865.

Tevens zijn het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente Oegstgeest www.oegstgeest.nl en de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen de termijn dat het plan ter inzage ligt kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Oegstgeest, projectbureau Nieuw Rhijngeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Naar boven