Besluit tot voorlopige aanwijzing gronden Rijsbergen als bedoeld in artikel 6 Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert maakt op grond van artikel 7 lid 1 Wvg bekend dat zij op 18 mei 2010 heeft besloten tot een voorlopige aanwijzing als bedoeld in artikel 6 lid Wvg van een aantal percelen in het beoogde plangebied ‘De Waterman II’ zoals aangegeven op de bij het besluit behorende lijst van percelen. Momenteel is een structuurvisie in voorbereiding waarin aan de betreffende percelen de bestemming bedrijventerrein en/of wonen met de daarbij behorende openbare voorzieningen wordt toegedacht.

Dit collegebesluit treedt de dag na publicatie in de Staatscourant in werking. Het besluit van het college ligt met bijbehorende kadastrale kaart en lijst van percelen vanaf 20 mei ter inzage bij de gemeente, Bredaseweg 2 te Zundert. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur.

De aanwijzing door het college heeft een geldigheidsduur van maximaal 3 maanden na dagtekening. Inmiddels is het voorstel aan de gemeenteraad om te besluiten tot een aanwijzing conform artikel 2 juncto 5 Wvg in procedure gebracht.

Belanghebbenden kunnen tegen het collegebesluit binnen 6 weken na de dag van publicatie in de Staatscourant een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient gericht te zijn aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert t.a.v. de heer V. van Ballegooijen, postbus 10.001, 4880 GA Zundert. In het bezwaarschrift dienen ten minste uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt en de gronden van het bezwaar vermeld te staan. Ook moet het bezwaarschrift zijn voorzien van uw handtekening. Belanghebbenden die bezwaar hebben ingediend kunnen tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank in Breda.

19 mei 2010

Burgemeester en wethouders van Zundert.

Naar boven