Wijzigingsplan, artikel 3.6 Wro, verleend voor het perceel Brandenweg 6

Burgemeester en wethouders hebben besloten om medewerking te verlenen aan een wijzigingsplan, artikel 3.6 Wro, ten behoeve van het perceel Brandenweg 6 (wijziging van de vorm van het agrarisch bouwperceel).

Ter inzage

U kunt de desbetreffende stukken vanaf woensdag 19 mei 2010 gedurende zes weken inzien bij de receptie van het gemeentekantoor aan de Stationstraat 25. Het plan is ook in te zien via onze website: www.winterswijk.nl.

Bezwaarprocedure

Tegen deze beslissing kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht een beroepsschrift indienen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het adres: Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het beroepsschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden (motivering) van het beroep. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie mogelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht. Tevens kan binnen de genoemde termijn bij de voorzieningenrechter van genoemde rechtbank een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend.

Winterswijk, 18 mei 2010

Burgemeester en wethouders.

Naar boven