Ontwerpbestemmingsplan ‘Malden, Rijksweg 44’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor het wijzigen van de bestemmingen van het perceel gelegen tussen Rijksweg 42 en Rijksweg 46 Malden het ontwerpbestemmingsplan ‘Malden, Rijksweg 44’ is opgesteld.

Het plan voorziet in de mogelijkheid op het betreffende perceel één vrijstaande woning te bouwen. Het perceel heeft op dit moment een agrarische bestemming. De te bouwen woning moet zich voegen in het bestaande bebouwingslint langs de Rijksweg.

Procedure

Voor dit plan wordt de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure gevolgd. Dat houdt in dat voordat een besluit genomen wordt zienswijzen kunnen worden ingediend.

Het tijdig indienen van een zienswijze is een voorwaarde om in een later stadium beroep in te kunnen stellen tegen de definitieve vaststelling van het bestemmingsplan.

Inzageperiode

Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerp-vaststellingsbesluit alsmede de onderliggende onderzoeken liggen vanaf donderdag 20 mei 2010 tot en met woensdag 30 juni 2010 tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Grondgebiedzaken in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden. De stukken zijn dan tevens digitaal beschikbaar via www.heumen.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactiemogelijkheden

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan gedurende deze termijn eenieder, schriftelijk of mondeling, zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Heumen, Postbus 200, 6580 AZ Malden. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, te bereiken op telefoonnummer 024-3588345.

Malden, 18 mei 2010

Naar boven