Ontwerpprojectbesluit Haverkamplaan 50, Uitgeest

Ontwerpprojectbesluit artikel 3.10 Wro en gevraagde bouwvergunning (artikel 40 Woningwet) voor het geheel oprichten van een woning aan de Haverkamplaan 50 (dossier nummer: BR 2009-068).

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maken bekend dat met ingang van 17 mei 2010 voor een periode van zes weken het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning voor het geheel oprichten van een woning aan de Haverkamplaan 50 voor eenieder ter inzage liggen op het gemeentehuis van Uitgeest. Naast het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning liggen de ruimtelijke onderbouwing, de aanvraag om bouwvergunning met tekeningen en bijbehorende onderzoeken ter inzage.

De stukken kunnen worden ingezien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Tegen betaling van het geldende legestarief kan een kopie van de stukken worden verkregen. Alle stukken kunnen gedurende de genoemde periode ook worden ingezien op de gemeentelijke website www.uitgeest.nl.

Gedurende voornoemde termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk een zienswijze indienen. Zienswijzen dienen gericht te worden aan de Gemeenteraad, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest. Tevens kan eenieder gedurende zes weken mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken. Mondelinge reacties kunnen op afspraak worden ingediend (tel. 0251-36 11 11). Daarnaast is het mogelijk om uw zienswijze kenbaar te maken via de gemeentelijke website per e-mail onder vermelding van Ontwerpprojectbesluit Haverkamplaan 50.

Zie voor de beschikbare digitale stukken www.uitgeest.nl/bekendmakingen.

Naar boven