Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Oud-IJmuiden West’

Burgemeester en Wethouders van Velsen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat het op 13 november 2008 door de raad vastgestelde bestemmingsplan ‘Oud-IJmuiden West’ onherroepelijk is geworden.

Het bestemmingsplan omvat het westelijke deel van de wijk Oud-IJmuiden. Het bestemmingsplan voorziet in de transformatie van een verouderd bedrijventerrein naar een aantrekkelijke buurt waar wonen, werken en recreëren samen gaan. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat aan het gebied in totaal 200 woningen worden toegevoegd en dat circa 146 bestaande woningen worden vervangen door nieuwe woningen.

De Raad van State heeft op 28 april 2010 uitspraak gedaan en alle bezwaren tegen het plan ongegrond verklaard. Het plan is hiermee volledig in stand gebleven en onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de balie van Bouwtoezicht, Dudokplein 1, op werkdagen van 09.00 tot 16.00 en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

Aangezien het plan onherroepelijk is bestaat geen mogelijkheid tot het indienen van een reactie.

IJmuiden, 14 mei 2010

Burgemeester en Wethouders van Velsen.

Naar boven