Vooraankondiging ‘Oude Nieuwlandseweg 3, Ouddorp’ o.g.v. artikel 1.3.1. Bro

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Goedereede hierbij kennis van hun voornemen om het projectbesluit ‘Oude Nieuwlandseweg 3, Ouddorp’ voor te bereiden.

Het projectbesluit ‘Oude Nieuwlandseweg 3, Ouddorp’ voorziet in de realisatie van een vervangende woning en bijhorende schuur.

In het geldende bestemmingsplan ‘Duinlust/Groene Weide’ (vastgesteld d.d. 20 december 1990) heeft het projectgebied de bestemmingen ‘Wonen’, ‘Tuinen’ en ‘Erven’. Aangezien de woning buiten het bestaande bouwvlak is gesitueerd, is het verzoek in strijd met het bestemmingsplan.

Het concept van het ontwerpbesluit ligt met ingang van 17 mei 2010 tijdens de openingstijden gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de Publieksbalie van het gemeentehuis van Goedereede, Tramlijnweg 2, 3252 BR. De stukken zijn ook te vinden op de website van de gemeente, www.goedereede.nl.

Tevens wordt hierbij gemeld dat onafhankelijke instanties, waaronder in ieder geval begrepen zullen worden de VROM-Inspectie, de provincie Zuid-Holland en het Waterschap Hollandse Delta, in de gelegenheid zullen worden gesteld om met betrekking tot het bovenstaande advies uit te brengen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder een schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goedereede, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp. Na de termijn van inzage zal de besluitvorming plaats vinden.

Goedereede, 11 mei 2010

Naar boven