Bestemmingsplan Doodstilsterweg 1 in Rottum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsmond hebben voor de Doodstilsterweg 1 in Rottum een bestemmingsplan opgesteld. De reden hiervoor is dat voor dit perceel een bouwplan is ingediend voor een nieuwe rundveestal. In het geldende bestemmingsplan Buitengebied heeft een agrarische bestemming een bouwvlak van één hectare. Met de bouw van de stal wordt het bouwvlak op dit perceel echter groter dan één hectare. Om de uitbreiding toch mogelijk te maken, is de bestemmingsplanprocedure gevoerd.

Vaststelling

Tegen het eerder ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Op maandag 26 april 2010 heeft de raad van de gemeente Eemsmond het bestemmingsplan Doodstilsterweg 1 in Rottum ongewijzigd vastgesteld.

Ter inzage

Van donderdag 13 mei tot en met woensdag 23 juni 2010 ligt het door de raad vastgestelde bestemmingsplan Doodstilsterweg 1 in Rottum ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het bestemmingsplan ook vinden op www.eemsmond.nl (Nieuws → Plannen en projecten → Plannen).

Beroep

Als u belanghebbende bent en kunt aantonen dat u niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan, kunt u tot en met woensdag 23 juni 2010 beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Moes van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoon (0595) 43 74 33.

Naar boven