Vastgesteld bestemmingsplan ‘Buitengebied 1998, Partiële herziening Goord Verbernedijk 69’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken bekend, dat de gemeenteraad van de gemeente Someren in zijn vergadering van 31 maart 2010 het bestemmingsplan ‘Buitengebied 1998, Partiële herziening Goord Verbernedijk 69’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan vormt het planologisch-juridisch kader voor de vestiging van een agrarisch verwant bedrijf en bedrijfswoning op het perceel Goord Verbernedijk 69. Dit initiatief is mogelijk op basis van het beleid verwoord in de Structuurschets Buitengebied in Ontwikkeling.

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Buitengebied 1998, Partiële herziening Goord Verbernedijk 69’ ligt met de bijbehorende stukken voor eenieder ter inzage vanaf maandag 17 mei 2010 gedurende zes weken. U kunt het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij de balie van het Team Vergunningen van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu in het gemeentehuis van Someren, Wilhelminaplein 1, te Someren. De balie van het Team Vergunningen is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur.

Het vastgesteld bestemmingsplan kunt u ook buiten openingstijden inzien. Een afspraak daarvoor kunt u maken de heer Y. Vavier van onze afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via 0493-494888. U kunt het vaststellingsbesluit, het vastgesteld bestemmingsplan en bijlagen ook raadplegen op onze website www.someren.nl onder bekendmakingen.

Er is geen exploitatieplan dat deel uitmaakt van de procedure.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingediend;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn of haar zienswijze naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit van de raad. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om een voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Someren, 12 mei 2010

Naar boven