Ontwerpbestemmingsplan ‘Flieterpsterdyk 41 Reitsum’

Met ingang van 13 mei 2010 ligt gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerpbestemmingsplan ‘Flieterpsterdyk 41 te Reitsum’, inclusief de hierop betrekking hebbende stukken.

Inzage is mogelijk tijdens openingsuren in het gemeentehuis (sector Grondge-bied), Hegebeintumerdyk 2, 9172 PJ Ferwert; desgewenst kan het plan buiten openingsuren worden ingezien, zulks na (telefonische) afspraak. Tevens kunt u (een digitale weergave van) het plan bekijken op www.ferwerderadiel.nl

Het plan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de exploitatie van een kleinschalig agrarische bedrijf en de oprichting van een nieuwe dienstwoning (waarbij de oude wordt gesloopt) op het perceel aan Flieterpsterdyk 41 te Reitsum; zie voor de exacte begrenzing de verbeelding.

Tijdens de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn/haar zienswijze omtrent dit plan schriftelijk dan wel mondeling indienen bij de Gemeenteraad, Postbus 2, 9172 ZS FERWERT. Voor een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de sector Grondgebied (0518-418823); aldaar kunt u ook terecht voor vragen over het plan. Horen door een speciale hoorcommissie is mogelijk op verzoek van de indiener dan wel indien de gemeente dit wenselijk/noodzakelijk acht.

Ferwert, 12 mei 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Ferwerderadiel.

Naar boven