Ontwerpbestemmingsplan ‘Hippisch recreatiepark’

Burgemeester en wethouders van Stadskanaal maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hippisch recreatiepark’ ter inzage wordt gelegd. Het plangebied betreft een gebied gelegen aan de Kettingweg. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd om een hippisch recreatiepark met daarbij behorende voorzieningen, een zandwinning en dagrecreatieve voorzieningen mogelijk te maken.

Waar en wanneer kunt u het bestemmingsplan inzien?

Vanaf 13 mei tot en met 23 juni 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan voor eenieder ter inzage bij het publieksbureau van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Het bestemmingsplan is tevens in digitale vorm te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het plan op verschillende manieren kunt oproepen. U kunt het plan direct inzien door in het venster ‘ID’ de plancode NL.IMRO.0037.BP0902-on01 in te vullen. Ook is het bestemmingsplan te vinden op www.stadskanaal.nl. In het gemeentehuis kunt u zowel de papieren als de digitale versie inzien.

U wilt een zienswijze indienen?

U kunt schriftelijk of mondeling uw zienswijze(n) bij de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijk aan burgemeester en wethouders van Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal of per e-mail: gemeente@stadskanaal.nl. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen, kunt u contact opnemen met het publieksbureau via telefoonnummer (0599) 631 436.

Naar boven