Vastgesteld bestemmingsplan voor de Uitbreiding van camping Dop’s Akker met 34 Stacaravans op het perceel Voorthuizerstraat 103

Burgemeester en wethouders van Putten hebben op 24 maart 2010 het bestemmingsplan uitbreiding camping Dop’s Akker vastgesteld. Het artikel 11 wijzigingsplan heeft betrekking op de uitbreiding van 34 stacaravanplaatsen. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van 17 mei tot 29 juni 2010 op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu (kamer V5). Op afspraak, telefoonnummer (0341) 359 732, kunnen de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt via hetzelfde telefoonnummer.

Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens op onze website www.putten.nl te bekijken.

Tegen deze beslissing kunnen belanghebbenden binnen zes weken, ingaande de dag na verzending van dit besluit een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Zutphen, sector Bestuursrecht, Postbus 205, 7200 AE Zutphen.

Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en moet ten minste bevatten: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waar tegen het beroep is gericht; de gronden van beroep.

Voorts kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zutphen worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed dat vereist. Het vragen van een voorlopige voorziening is mogelijk indien binnen de genoemde termijn ook een beroepschrift wordt ingediend. Het verzoek om een voorlopige voorziening kan worden gericht aan: de voorzieningenrechter van de Rechtbank te Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen.

Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Naar boven