Vaststelling wijzigingsplan bestemmingsplan ‘St Vitus’ hoek Prinsenstraat/Brinklaan (rotonde)

De gemeenteraad van Bussum heeft in zijn vergadering van 29 april 2010 het wijzigingsplan bestemmingsplan `St Vitus’ voor het perceel Prinsenstraat 3 (hoek Prinsenstraat-Brinklaan) ongewijzigd vastgesteld. In dit plan is ten behoeve van de aanleg van de rotonde de bestemming Tuin deels gewijzigd in de bestemming Verkeersdoeleinden.

Naar aanleiding van het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Het vastgestelde wijzigingsplan is ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan niet aangepast.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 12 mei 2010 tot 23 juni 2010 voor eenieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Bussum. Gedurende deze periode is het wijzigingsplan ook te raadplegen op de gemeentelijke website www.bussum.nl.

De belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze kenbaar te maken kan gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen tegen het vastgestelde wijzigingsplan bij:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

Indienen beroep

Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het beroep heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd bij de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven