Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning fase 1 Bouw woning aan de Kalkwijk 90 in Hoogezand

Burgemeester en wethouders van Hoogezand-Sappemeer maken bekend dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit vast te stellen, alsmede bouwvergunning fase 1 te verlenen voor het realiseren van een woning op het perceel Klakwijk 90 in Hoogezand.

Het ontwerpprojectbesluit, het ontwerpbouwvergunning fase 1 en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 13 mei 2010 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis aan de Gorecht Oost 157 te Hoogezand. Het ontwerpprojectbesluit is ook te raadplegen op de site www.hoogezand-sappemeer.nl. Klik op ‘ruimtelijke plannen’ – ‘projectbesluiten’. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

Gedurende deze periode van zes weken kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpprojectbesluit en het ontwerpbouwvergunning naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Hoogezand-Sappemeer, postbus 75, 9600 AB Hoogezand. Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met mevrouw N. van der Veen, 0598-37 36 37.

De gemeente wijst u erop dat als u géén zienswijzen indient, u in principe uitgesloten bent van vervolgstappen in deze procedure.

Naar boven