Ontwerpprojectbesluit Voorweg 67 te Heemstede

Ingevolge artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Heemstede bekend dat met ingang van 13 mei 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpprojectbesluit voor het

uitbreiden van de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand aan de Voorweg 67 te Heemstede.

Waar kunt u het ontwerpprojectbesluit inzien?

Het ontwerpprojectbesluit ligt met ingang van 13 mei 2010 voor zes weken voor eenieder ter inzage in de publiekshal van het Raadhuis, Raadhuisplein 1 te Heemstede. De openingstijden van het Raadhuis vindt u op de website www.Heemstede.nl.

Het ontwerpbesluit (plankaart en ontwerpprojectbesluit) kan digitaal worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Heemstede.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende de bovengenoemde termijn ( t/m 23 juni 2010) kan eenieder reageren. Zienswijzen met betrekking tot het ontwerpprojectbesluit kunt u zowel schriftelijk als mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Heemstede, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede. U kunt uw zienswijze ook via een e-mail vesturen aan gemeente@heemstede.nl.

Voor meer informatie over dit ontwerpprojectbesluit of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw L.C.Wijker, van de afdeling Ruimtelijk Beleid, haar telefoonnummer is 023-5485783.

Naar boven