Ontwerpprojectbesluit Ambulancepost Hillegom-Zuid

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken bekend dat zij voornemens zijn om op grond van artikel 3.10 van de Wro een projectbesluit vast te stellen. Het ontwerpprojectbesluit ziet op de locatie van een mobiele ambulancepost Hillegom-Zuid. De ambulancestandplaats wordt gerealiseerd tussen Xella kalkzandsteenfabriek en het LPG tankstation aan de Leidsestraat.

Op grond van artikel 3.11, eerste lid, van de Wro ligt het ontwerpprojectbesluit met ingang van maandag 17 mei 2010 tot en met vrijdag 25 juni 2010 (zes weken) voor eenieder ter inzage bij de gemeentewinkel, elke werkdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 16.00 tot 20.00 uur. Het gemeentehuis van Hillegom is gevestigd aan de Hoofdstraat 115 te Hillegom.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Hillegom, Postbus 32, 2180 AA Hillegom. Dit kan niet per E-mail. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze moet u een telefonische afspraak maken via telefoonnummer (0252) 537 222.

De ruimtelijke onderbouwing behorende bij dit ontwerpprojectbesluit is digitaal in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Onder het tabblad ‘Bestemmingsplannen’ voert u bij ‘naam’ de naam van het plan in (ambulancepost Hillegom-Zuid). Vervolgens vinkt u het hokje aan voor ‘Toon concept en (voor)ontwerp’.

De bijbehorende stukken zijn in te zien op de gemeentelijke website www.hillegom.nl (onder ‘Hillegom in ontwikkeling’).

Naar boven