‘Wijzigingsplan Langenbergsestraat 17’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge maken ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 13 mei 2010 gedurende zes weken voor eenieder het ontwerp van het ‘Wijzigingsplan Langenbergsestraat 17’ ter inzage ligt.

Het wijzigingsplan betreft de wijziging van de bestemming Agrarische bedrijfsdoeleinden met aanduiding ‘Agrarisch hoofdberoepsbedrijf’ in de bestemming ‘Recreatie’ ten behoeve van de oprichting van een kampeerboerderij.

Het plangebied is gelegen aan de Langenbergsestraat 17 te Oud Gastel, kadastraal bekend Halderberge, gemeente Oud en Nieuw Gastel, sectie H, nummers 595 en 1638.

Gedurende de genoemde termijn wordt eenieder in de gelegenheid gesteld schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan kenbaar te maken bij het college van burgemeester en wethouders van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch.

Het ‘Wijzigingsplan Langenbergsestraat 17’ ligt vanaf 13 mei 2010 gedurende zes weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis voor eenieder ter inzage bij het serviceloket REZ, Parklaan 15 te Oudenbosch en is tevens te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven