Bestemmingsplan ‘Doornbos Oost, Frankenthalerstraat 16−18’ vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de raad op 29 april 2010 het bestemmingsplan ‘Doornbos Oost, Frankenthalerstraat 16−18’ heeft vastgesteld. De begrenzing van het plangebied is als volgt: Aan de noord- en westzijde wordt het plangebied begrensd door de Frankenthalerstraat. De begrenzing aan de zuidzijde wordt bepaald door het perceel van de Frankenthalerstraat 14. Aan de oostzijde grenst het plangebied aan het agrarisch gebied.

Het plangebied beslaat vier percelen. De percelen zijn kadastraal bekend onder gemeente Breda, sectie G, nummers 6824, 6828, 7075 en 7076. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen van donderdag 13 mei 2010 tot en met woensdag 23 juni 2010 ter inzage.

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan zijn te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: ‘Direct naar’ bestemmingsplannen. Tevens liggen deze stukken gedurende bovengenoemde periode ter inzage bij Infobalie 19–20 in het Stadskantoor Breda.

Beroep

Binnen bovengenoemde terinzagetermijn is het instellen van beroep mogelijk voor belanghebbenden. U kunt uw beroep schriftelijk indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Tevens kunt u tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van vernoemde Afdeling bestuursrechtspraak.

Breda, 12 mei 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R. Meulenbroek,

loco-secretaris.

Naar boven